Qui som els Bastoners de Gavà?

La colla de Bastoners de Gavà som una associació que va néixer l'any 2008 amb la motivació i la il·lusió de fomentar la cultura popular catalana a la ciutat de Gavà i sobretot en ajudar a recuperar el ball de bastons.


Ballem i creem balls de bastons, organitzem la nostra Diada, participem en les diades d'altres colles i en la Trobada Nacional de Ball de Bastons de Catalunya i col·laborem amb la resta d’entitats de cultura, escoles i comerços de la ciutat amb la finalitat de fer créixer el ball de bastons i la cultura popular a la ciutat i allà on anem i fer créixer el nom de Gavà al món bastoner i de la cultura popular i és per això que treballem dia rere dia.

Qui forma part de la Junta Directiva dels Bastoners de Gavà?

Des del passat 22 d'Octubre de 2022 la Junta Directiva dels Bastoners de Gavà està conformada per Helena Carvajal com a presidenta, Marina Luque com a secretària i Pedro Richard com a tresorer. Tres joves que porten a l'entitat des dels seus inicis i que deixen el següent missatge:


"Som conscients que som una Junta Directiva jove, però coneixem el funcionament de l'entitat perfectament, hem crescut amb la colla i ens hem convertit en família. Estem plens de motivació i il·lusió per fer créixer la colla dels Bastoners de Gavà encara més, i que la gent pugui viure el que nosaltres vam viure quan érem canalla. 

És per això que estem a disposició de qualsevol que ens necessiti o vulgui comptar amb nosaltres"